« Veljača 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Radni materijal za edukaciju: Izrada slastica na bazi lokalnih namirnica
Radni materijal za edukaciju: Molekularna miksologija
Radni materijal za edukaciju: Suvremeni način pripreme jela od lokalnih namirnica
Predavanja poduzetnika posebnih oblika turizma u redovnoj nastavi i demonstracija rada na terenu
Hug&Punch - priprema i serviranje kave 1.modul
Izvješće - Christmas in Europe 2021
Jesenska škola Hrvatskog pedagoško-književnog zbora
Izvješće Sastanak RCKova u Splitu 9. i 10.12. 2021.
Izvješće Sastanak RCKova u Opatiji 25. i 26.11.2021.
Izvješće Zabok - Okrugli stol 2.12.2021
Izvješće AEHT, TALLIN 2021.- God.konferencija i natjecanje
Timski rad i vještine improvizacije
Studijski posjet u Istri u suradnji sa Strukovnim grupama putničkih agencija
Edukacija tima za provedbu projekta: School leadership and educational innovation
Edukacija za ispitivače njemačkog jezika
Obrnuta učionica – edukacija za nastavnike stranih jezika (engleskog jezika)
Visoka kvaliteta ugostiteljskih usluga je dostižna
Posjet Hotelijersko- ugostiteljskoj školi u Šibeniku
Edukacija u renomiranoj akademiji gastronomije
Histria - kulinarske radionice
Uspješno provedene edukacije pekarstva