preskoči na sadržaj
 

Koordinatori disciplina za regionalni Gastro 2018.:

 

DISCIPLINA 1. Pripremanje menija

           Koordinator u Školi: Igor Ciceran, strukovni učitelj

DISCIPLINA 2. Posluživanje menija

           Koordinator u Školi: Ingrid Racan, strukovni učitelj

DISCIPLINA 3. Pripremanje hladnog predjela na tanjuru

           Koordinator u Školi: Roberto Zović, strukovni učitelj

DISCIPLINA 4. Pripremanje slatkog izloška na tanjuru

           Koordinator u Školi: Robert Perić, strukovni učitelj

 DISCIPLINA 5. Barsko poslovanje

           Koordinator u Školi: Igor Černjul, nastavnik

  DISCIPLINA 6. Poslovanje recepcije hotela

            Koordinator u Školi: Dario Butković, nastavnik

  DISCIPLINA 7. Poslovanje putničke agencije

            Koordinator u Školi: Astrid Glavičić, nastavnica

  DISCIPLINA 8. Predstavljanje turističkog odredišta – destinacije

            Koordinator u Školi: Irena Kiss, nastavnica

 

 



 


Kalendar
« Prosinac 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Tražilica






preskoči na navigaciju