preskoči na sadržaj

Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula

Login

 

Kalendar
« Siječanj 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 3. 2018.

Ovaj mjesec: 3560
Danas: 89
 

Poziv za radionice „Otvaranje i posluživanje bijelih vina“ i „Otvaranje, dekantiranje i posluživanje crvenih vina“

Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu poziva sve zainteresirane na prijavu na radionice:

  1. Otvaranje i posluživanje bijelih vina

     Na radionici će biti obrađene sljedeće teme: pripremni radovi, osnovna postava stola, zaprimanje narudžbe (komunikacija s gostima), otvaranje vina, posluživanje vina u baru (izbor čaša, način i tehnike točenja), posluživanje vina u restoranu (izbor čaša, način i tehnike točenja, redoslijed točenja, posluživanje vode).

Trajanje radionice: četiri sunčana sata

Vrijeme održavanja: 13. 2. 2025. s početkom u 16.00 sati

Mjesto odražavanja: Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu, Ruže Petrović 15 (Stoja)

Broj polaznika: predviđeni broj polaznika je 10, a prijave se zaprimaju do popunjenja slobodnih

mjesta

Cijena: 50,00 EUR po osobi

 

  1. Otvaranje, dekantiranje i posluživanje crvenih vina

     Na radionici će biti obrađene sljedeće teme: pripremni radovi, osnovna postava stola, zaprimanje narudžbe (komunikacija s gostima), otvaranje vina, posluživanje vina u baru (izbor čaša, način i tehnike točenja), posluživanje vina u restoranu (izbor čaša, način i tehnike točenja, redoslijed točenja, posluživanje vode).

Trajanje radionice: četiri sunčana sata

Vrijeme održavanja: 20. 2. 2025. s početkom u 16.00 sati

Mjesto odražavanja: Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu, Ruže Petrović 15 (Stoja)

Broj polaznika: predviđeni broj polaznika je 10, a prijave se zaprimaju do popunjenja slobodnih

mjesta

Cijena: 50,00 EUR po osobi

 

Prijave za sudjelovanje na e-mail karijera.klik@gmail.com

 

 

 

 

preskoči na navigaciju