preskoči na sadržaj
 

 

ŠTUT KNJIŽNI KUT zakoračio je u virtualni svijet. Dragi učenici i nastavnici, preporučujemo vam korisne web stranice da i nadalje otkrivate, učite, istražujete i sanjate!
 

https://sites.google.com/view/knjiznica-stut/home

 

ŠKOLSKA KNJIŽNICA
UMJETNIČKA RADIONICA "STUDIO ŠTUT"

ŠTUT KNJIŽNI KUT nije samo knjižnica – ovaj dio škole preuzima razne oblike, postaje stvaralački, predavački, društveni i umjetnički dnevni boravak. Tu se predstavljaju raznoliki sadržaji i nastavno gradivo dobiva zabavni karakter. Susreću se zanimljivi gosti i kreativni učenici. U društvu knjiga odvijaju se kulturna događanja, komentiraju važne teme, proučavaju zemlje, financije, recepti. Popularan naziv škole – Lipa dobro opisuje ozračje u toj glasnoj knjižnici – prenosi duh zajedništva i prijateljstva, prisutan i u turizmu, ugostiteljstvu i trgovini.
Nastavnici i knjige - putujući učitelji udružuju se kao posrednici za znanje. U tom dinamičnom kutku pronaći ćete naljepših pet tisuća ukrasa na policama – knjige. Za lektiru, ali i za anegdote koje prate književna djela i njihove autore – knjižnica je vaš info pult. Poslužite se priručnicima, enciklopedijama, rječnicima, kuharicama i potražite one skrivene, neobične knjige za slobodno čitanje. Knjižničarka vas s veseljem dočekuje i pažljivo osluškuje o čemu želite produbiti svoje znanje ili se umjetnički nadahnuti.
______________________________________________
U sklopu knjižnice djeluje umjetnička radionica "Studio ŠTUT". Okuplja kreativne sudionike za rad na multimedijskim projektima s ciljem otvaranja slobodnog umjetničkog prostora za učenike. Radovi su vođeni idejom stvaranja pozitivnije zajednice u kojoj živimo. Za oblikovanje i razmjenu zamisli, u knjižnici se može susresti još poneki entuzijast ili u blizini knjiga pronaći inspriracija za fotografiju, pisani i likovni rad, film, glazbeni izričaj ili možda neki novi umjetnički spoj. 

Kontakt iliti Pitaj knjižničarku:
Informacije o knjižnici i umjetničkog radionici stutknjiznikut@gmail.com
(Željka Kondić Dabo)

 

  


Kalendar
« Prosinac 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Tražilica


preskoči na navigaciju