« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Radni materijal za edukaciju: Izrada slastica na bazi lokalnih namirnica
Radni materijal za edukaciju: Molekularna miksologija
Radni materijal za edukaciju: Suvremeni način pripreme jela od lokalnih namirnica
Predavanja poduzetnika posebnih oblika turizma u redovnoj nastavi i demonstracija rada na terenu
Hug&Punch - priprema i serviranje kave 1.modul
Izvješće - Christmas in Europe 2021
Jesenska škola Hrvatskog pedagoško-književnog zbora
Izvješće Sastanak RCKova u Splitu 9. i 10.12. 2021.
Izvješće Sastanak RCKova u Opatiji 25. i 26.11.2021.
Izvješće Zabok - Okrugli stol 2.12.2021
Izvješće AEHT, TALLIN 2021.- God.konferencija i natjecanje
Timski rad i vještine improvizacije
Studijski posjet u Istri u suradnji sa Strukovnim grupama putničkih agencija
Edukacija tima za provedbu projekta: School leadership and educational innovation
Edukacija za ispitivače njemačkog jezika
Obrnuta učionica – edukacija za nastavnike stranih jezika (engleskog jezika)
Visoka kvaliteta ugostiteljskih usluga je dostižna
Posjet Hotelijersko- ugostiteljskoj školi u Šibeniku
Edukacija u renomiranoj akademiji gastronomije
Histria - kulinarske radionice
Uspješno provedene edukacije pekarstva