« Srpanj 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
Nastavni proces odvija se u petodnevnom radnom tjednu, osim za praktičnu nastavu.
Nastavu ujutro pohađa 26 razrednih odjela, od čega u Kandlerovoj 48 njih 18, a 8 razrednih odjela je na Stoji (Ruže Petrović 17).
Nastava kuharstva sa slastičarstvom odvija se u kabinetu kuharstva na Stoji u obje smjene.
U kabinetima i kuhinji nastava je organizirana po skupinama i u smjenama. Jedna je skupina na praktičnoj nastavi u ugostiteljskim objektima, dok druga ima kuharstvo, slastičarstvo ili ugostiteljsko posluživanje.
Kuhari, konobari i slastičari na teorijskoj su nastavi tri dana tjedno.
Prodavači u prvom razredu imaju jedan dan tjedno po četiri sata praktične nastave (četiri dana teorijske nastave), drugi razredi jedan dan po 7 sati (četiri dana teorijske nastave), dok treći razredi imaju dva dana po 7 sati, ukupno 14 sati tjedno (tri dana teorijske nastave).
Hotelijersko-turistički tehničari praktičnu nastavu izvode prema posebnom rasporedu, a na nastavi su 5 dana tjedno.
Turističko-hotelijerski komercijalisti su jedan dan tjedno u kabinetu i kuhinji na Stoji, na nastavi kuharstva sa slastičarstvom i ugostiteljskom posluživanju, četiri su dana na teorijskoj nastavi u Kandlerovoj ulici, a praktičnu nastavu imaju po posebnom rasporedu.
Od ove godine se u 1.eh i u 2.eh razrednom odjeljenju zajedno obrazuju kuhari i prodavači koji zajedno prate nastavu općeobrazovnih, a odvojeno nastavu stručnih predmeta.
Školske godine 2021./2022. u radu škole sudjeluju i četiri pomoćnika/ce u nastavi.
Također u radu škole sudjeluje i volonter programa „kulturweit“ Ministarstva vanjskih poslova SR Njemačke.