preskoči na sadržaj

Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula

Login

 

Kalendar
« Ožujak 2025 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
24 25 26 27 28 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 3. 2018.

Ovaj mjesec: 3464
Danas: 135
 

Koordinatori disciplina za regionalni Gastro 2018.:

 

DISCIPLINA 1. Pripremanje menija

           Koordinator u Školi: Igor Ciceran, strukovni učitelj

DISCIPLINA 2. Posluživanje menija

           Koordinator u Školi: Ingrid Racan, strukovni učitelj

DISCIPLINA 3. Pripremanje hladnog predjela na tanjuru

           Koordinator u Školi: Roberto Zović, strukovni učitelj

DISCIPLINA 4. Pripremanje slatkog izloška na tanjuru

           Koordinator u Školi: Robert Perić, strukovni učitelj

 DISCIPLINA 5. Barsko poslovanje

           Koordinator u Školi: Igor Černjul, nastavnik

  DISCIPLINA 6. Poslovanje recepcije hotela

            Koordinator u Školi: Dario Butković, nastavnik

  DISCIPLINA 7. Poslovanje putničke agencije

            Koordinator u Školi: Astrid Glavičić, nastavnica

  DISCIPLINA 8. Predstavljanje turističkog odredišta – destinacije

            Koordinator u Školi: Irena Kiss, nastavnica

preskoči na navigaciju