« Veljača 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Koordinatori disciplina za regionalni Gastro 2018.:
DISCIPLINA 1. Pripremanje menija
Koordinator u Školi: Igor Ciceran, strukovni učitelj
DISCIPLINA 2. Posluživanje menija
Koordinator u Školi: Ingrid Racan, strukovni učitelj
DISCIPLINA 3. Pripremanje hladnog predjela na tanjuru
Koordinator u Školi: Roberto Zović, strukovni učitelj
DISCIPLINA 4. Pripremanje slatkog izloška na tanjuru
Koordinator u Školi: Robert Perić, strukovni učitelj
DISCIPLINA 5. Barsko poslovanje
Koordinator u Školi: Igor Černjul, nastavnik
DISCIPLINA 6. Poslovanje recepcije hotela
Koordinator u Školi: Dario Butković, nastavnik
DISCIPLINA 7. Poslovanje putničke agencije
Koordinator u Školi: Astrid Glavičić, nastavnica
DISCIPLINA 8. Predstavljanje turističkog odredišta – destinacije
Koordinator u Školi: Irena Kiss, nastavnica