preskoči na sadržaj

Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula

Login

 

Kalendar
« Prosinac 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 3. 2018.

Ovaj mjesec: 2954
Danas: 72
 


Nastavni proces odvija se u petodnevnom radnom tjednu, osim za praktičnu nastavu.


Nastavu ujutro pohađa 26 razrednih odjela, od čega u  Kandlerovoj 48 njih 18,  a 8 razrednih odjela je na Stoji (Ruže Petrović 17). 

Nastava kuharstva sa slastičarstvom odvija se u kabinetu kuharstva na Stoji u obje smjene.

U kabinetima i kuhinji nastava je organizirana po skupinama i u smjenama. Jedna je skupina na praktičnoj nastavi u ugostiteljskim objektima, dok druga ima kuharstvo, slastičarstvo ili ugostiteljsko posluživanje.

Kuhari, konobari i slastičari na teorijskoj su nastavi tri dana tjedno.

Prodavači u prvom razredu imaju jedan dan tjedno po četiri sata praktične nastave (četiri dana teorijske nastave), drugi razredi jedan dan po 7 sati (četiri dana teorijske nastave), dok  treći razredi  imaju dva  dana po 7 sati,  ukupno 14 sati  tjedno (tri dana teorijske nastave).

Hotelijersko-turistički tehničari praktičnu nastavu  izvode prema posebnom rasporedu, a na nastavi su 5 dana tjedno.

Turističko-hotelijerski  komercijalisti su jedan dan tjedno u kabinetu i kuhinji na Stoji, na nastavi kuharstva sa slastičarstvom i ugostiteljskom posluživanju, četiri su dana  na teorijskoj nastavi u Kandlerovoj ulici, a praktičnu nastavu imaju po posebnom rasporedu.

Od ove godine se u 1.eh i u 2.eh razrednom odjeljenju zajedno obrazuju kuhari i prodavači koji zajedno prate nastavu općeobrazovnih, a odvojeno nastavu stručnih predmeta.

Školske godine 2021./2022. u radu škole sudjeluju i četiri pomoćnika/ce u nastavi.

Također u radu škole sudjeluje i volonter programa „kulturweit“ Ministarstva vanjskih poslova SR Njemačke.

preskoči na navigaciju