preskoči na sadržaj

Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula

Login

 

Kalendar
« Veljača 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
Prikazani događaji

Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 3. 2018.

Ovaj mjesec: 4016
Danas: 2
 

Radni materijal za edukaciju: Izrada slastica na bazi lokalnih namirnica

Radni materijal za edukaciju: Molekularna miksologija

Radni materijal za edukaciju: Suvremeni način pripreme jela od lokalnih namirnica

Predavanja poduzetnika posebnih oblika turizma u redovnoj nastavi i demonstracija rada na terenu

Hug&Punch - priprema i serviranje kave 1.modul

Izvješće - Christmas in Europe 2021

Jesenska škola Hrvatskog pedagoško-književnog zbora  

Izvješće Sastanak RCKova u Splitu 9. i 10.12. 2021.

Izvješće Sastanak RCKova u Opatiji 25. i 26.11.2021.

Izvješće Zabok - Okrugli stol 2.12.2021

Izvješće Bologna

Izvješće AEHT, TALLIN 2021.- God.konferencija i natjecanje

WTM LONDON

Corso di italiano in Italia

Timski rad i vještine improvizacije

Sport Fest Poreč 2021

Tečaj za sommeliere 1. razine

Studijski posjet u Istri u suradnji sa Strukovnim grupama putničkih agencija

Suvremeni pristup putovanju - Iskustveno putovanje – edukacija za nastavnike stranih jezika (Engleskog jezika)

Edukacija tima za provedbu projekta: School leadership  and educational innovation

Edukacija za ispitivače njemačkog jezika

Posebni oblici turizma – predavanja poduzetnika posebnih oblika turizma i demonstracije rada na terenu

Obrnuta učionica – edukacija za nastavnike stranih jezika (engleskog jezika)

Škola govorništva

Potpisivanje ugovora

Visoka kvaliteta ugostiteljskih usluga je dostižna

Posjet Hotelijersko- ugostiteljskoj školi u Šibeniku

Edukacija u renomiranoj akademiji gastronomije

Histria - kulinarske radionice

Edukacija Molecular mixology

Mixology 2

Uspješno provedene edukacije pekarstva

preskoči na navigaciju